Przepisy smaczne i zdrowe. Potrawy bardziej i mniej znane.
Tego dnia odbył się konkurs kulinarny „Wiśnickie specjały. Potrawy wielkanocne”.
Żur i śledź to dwa podstawowe dania, które siedemnasto- i osiemnastowieczni warszawiacy jedli na śniadanie, obiad i kolację przez cały okres Wielkiego Postu.
Zapraszamy naszych Czytelników: pochwalcie się potrawami, podzielcie się przepisami.
Koła Gospodyń Wiejskich rywalizowały o najsmaczniejszą potrawę regionalną i likier leczniczy.
Kolejna potrawa regionalna w naszym cyklu "Z łyżką po Polsce".
Kucharze z Kołobrzegu zaserwują rybne potrawy wigilijne na stoły Watykanu.
W Nowym Stawie odbył się Festiwal Smaku Wielkanocnego "Potrawy tradycją malowane".
Pizza to jedna z najlepszych potraw na świecie.
V Wielkanocny Festiwal Potraw i Rękodzieła Artystycznego odbył się w Gorzycach.