Prosty i zdrowy przepis naszej Czytelniczki.
Ten prosty przepis pozwoli nam wyczarować w krótkim czasie niebanalne danie, które szczególnie ucieszy miłośników bogatych i kremowych sosów z nutą pikanterii. Całkowicie oparty na bazie roślin, może być doskonałą opcją dla osób starających się ograniczyć śmietanę w swojej diecie.
To nie jest kolejna typowa książka kucharska, ale opowieść retro o dawnych smakach i zwyczajach. Anna Włodarczyk, autorka bloga "Strawberries from Poland", zaserwowała czytelnikom swoją nową książkę.
Świąteczno-kulinarny rysunek Pana Jujki :)
Wielkanocny przepis Mariety Mareckiej.
8 porcji, czas przygotowania: 1,5 godz.
Anglicy do swoich puddingów wykorzystują głównie pieczywo tostowe, ale w tym wypadku lepiej nie przywiązywać się do oryginału i postawić na kreatywność.
Te produkty jedz, by było silne i zdrowe!
Przepis śniadaniowy.
Pyszne danie regionalne.