DODANE 25.10.2011 09:26 załącznik
posłuchaj audycji ks. dr Adama Wąsa SVD nagranej dla Radia Watykańskiego »
Zbieraj chwasty i przygotuj z nich pyszne potrawy!
II Festiwal Wielkanocnych Potraw i Rękodzieła Artystycznego w Gorzycach.
Były potrawy kuchni regionalnej, ludowa muzyka i świetna zabawa.
Zapraszamy naszych Czytelników: pochwalcie się potrawami, podzielcie się przepisami.
Potrawa idealna na wegetariański obiad lub ciepłą kolację.
A w kuchni przygotuj ulubione potrawy "Zielonego" Konstantego.
Potrawami z tego muzeum najeść się raczej nie da.
Żur i śledź to dwa podstawowe dania, które siedemnasto- i osiemnastowieczni warszawiacy jedli na śniadanie, obiad i kolację przez cały okres Wielkiego Postu.
DODANE 30.07.2020 05:54 załącznik
Przepisy na potrawy z audycji Gotuj się na lato. »