Szukany tag:
uporządkuj wyniki:
Od najnowszego do najstarszego » | Od najstarszego do najnowszego
Wyszukiwanie obejmuje wszystkie serwisy
wybierz serwis, który chcesz przeszukać »
Naukowcy z całej Polski przyjechali do Łazisk Górnych na Śląsku na konferencję o zdrowym żywieniu.
W Czerwińsku nad Wisłą zdrowego żywienia i gotowania uczył mistrz kuchni Giancarlo Russo, Sycylijczyk, który gotował dla Jana Pawła II i Benedykta XVI.
Uczniowie ze Szkoły Podstawowej nr 159, prowadzonej przez Zgromadzenie Sióstr Urszulanek Unii Rzymskiej, biły rekord Guinnessa, przygotowując zdrowe śniadanie.
Badacze ze Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego przebadali cztery popularne, internetowe diety pod kątem wartości odżywczych. Jaki był efekt tych badań?
Badacze Loma Linda University Health przez 11 lat obserwowali 72 tys. adwentystów, z których połowa jadła znikome ilości mięsa, a pozostali byli wegetarianami. Co zaobserwowano?
Jakie jeszcze zmiany można zauważyć na naszych talerzach?
Kadra Centrum Nauki i Zabawy "Bajka" Caritas Diecezji Radomskiej uczestniczyła w szkoleniu dla koordynatorów oraz osób odpowiedzialnych za realizację programu Żółty Talerz, realizowanego przez Kulczyk Foundation.
Jak zdrowo się odżywiać, czego unikać, a co powinno znaleźć się w menu, dzieci poznają dzięki "Drużynie Zdrowej Piątki".