Szukany tag:
uporządkuj wyniki:
Od najnowszego do najstarszego » | Od najstarszego do najnowszego
Wyszukiwanie obejmuje wszystkie serwisy
wybierz serwis, który chcesz przeszukać »
Targi potrwają od 11 do 15 sierpnia i jak co roku rozpoczną się konferencją inauguracyjną w zakopiańskim magistracie, a temat wiodący spotkania brzmi: Czy produkty regionalne są narzędziem promocji turystyki?
Międzynarodowe Targi Produktów Regionalnych.
- Jest to bardzo stare danie, idealne dla wszystkich dbających o linię - mówi Halina Ordon.
Boże Narodzenie to świąteczne aromaty pomarańczy i pierników, bogactwo tradycyjnych oraz dobrze znanych smaków. Podarujmy swoim pociechom cenny prezent na przyszłość: prawidłowe nawyki żywieniowe, które pozwolą zadbać o ich zdrowie.
W środę w Bochni odbędzie się ostanie spotkanie z cyklu "Kuchnia i Miłość". W obu tych sprawach najwięcej złych przyzwyczajeń i niedomówień.
Zanim rozpocznie się główna atrakcja festynu - czyli wyścig tysięcy gumowych kaczek, organizatorzy proponują rodzinne zmagania sportowe, kulinarne, zręcznościowe, muzyczne, a także kreatywne zagadki.
Na Żuławach najwięcej jedzono mięsa.
Czym w kuchni polskiej różni się kreplach od pieroga, piernik od lebkucha czy holiszki od gołąbków? Niczym! O tym między innymi słuchali uczestnicy bielskiego spotkania: "Potrawy Polski niepodległej".
Najpierw porządnie cię nakarmię, a potem pogadamy - stwierdził w drzwiach. Bóg ma ogromne poczucie humoru. W 120-kilogramowego faceta, który trenuje brazylijskie jiu-jitsu, wpakował ogromną empatię, wrażliwość i talent do gotowania.
W Nowym Stawie odbył się Festiwal Smaku Wielkanocnego "Potrawy tradycją malowane".