Szukany tag:
uporządkuj wyniki:
Od najnowszego do najstarszego | Od najstarszego do najnowszego »
Wyszukiwanie obejmuje wszystkie serwisy
wybierz serwis, który chcesz przeszukać »
Czas między zimą a wiosną był trudny do przetrwania, dlatego kiedyś wspomagano się różnymi surowcami pochodzącymi z roślin budzących się z zimowego snu.
Czas przygotowania: 45 minut Ilość: 10–12 bułeczek
Sezon na dynie trwa! Można wybierać wśród różnych smaków, kolorów i kształtów. Jedne z nich są słodsze (np. odmiana hokkaido), inne mniej wyraziste (np. popularna u nas dynia polska).
Czy można poprawić komfort życia i pozbyć się wielu kobiecych dolegliwości? Z czego one wynikają i jak sobie z nimi radzić mówi Agnieszka Dziadosz, fizjoterapeutka uroginekologiczna.
Wekowanie, konfitury i kiszonki znowu są modne. Jak zrobić domowe przysmaki, aby przetrwały zimę?
Warto już teraz rozejrzeć się za krzewem dziko rosnącego czarnego bzu.
Ile powinien ważyć tornister ucznia i co zrobić, aby stał się lżejszy?
Przychodzi taki moment, że dzieci wychodzą z domu. Na początku tylko na wakacje. Kto jest szybciej na to gotowy: dzieci czy rodzice?